Du er her

Aktuelt

Vi har endret vårt grafiske uttrykk denne våren og vi håper det faller i smak.  Alle med medlemskap i NKS Kløverinstitusjoner er velkommen til å kopiere profilen, sågar også få hjelp til utarbeidelse av nettside og tilgang til profilelementene Du kan laste ned vår profilmanual her. Vær oppmerksom på at de foreslåtte bokstavtypene ikke er godt egnet for word eller mail da de som regel ikke vil være installert på mottakers pc. På nettsidene går det derimot greit.

Mailadresser og nettadresse endres også. Du befinner deg nå på www.nksklover.no (slett bokmerket klover.org!) og våre mailadresser blir:

Tilslutt har vi kjøpt egen virtuell server og overtar driften av alle våre nettsteder selv. I starten vil følgende sider være å finne på serveren:

 

I statsbudsjettet sier regjeringen den vil styrke og videreføre samarbeidsavtalen med de ideelle aktørene på helse og velferdsfeltet. Dette er positivt. Frivillighet Norge, Ideelt Nettverk, KS-bedrift og Virke har derfor klare forventninger om at Næringsminister Monica Mæland raskt inviterer til et dialogmøte med oss. Les mere på ideeltnettverk.no

Strategisk planlegging er viktig for oss. Vår strategiske plan for perioden 2014 - 2017 kan du laste ned her!

 

 bildeforside_1.png Årsmeldingen for 2014 er klar og kan lastes ned her!

Begge informasjonsfilmene er laget med tanke på at de kan vises på reklamefrie dager på TV2. Ellers kan de vises overalt ellers hvor man finner tilsvarende filmer.

 

 

Fagnettverk Huntington

NKS Kløverinstitusjoner er koordinator for Fagnettverk Huntington, et oppdrag vi fikk av Helsedirektoratet i 2009.

logo-fagnettverk-542.jpg

Nettverk Veiledningssenter for pårørende

NKS Kløverinstitusjoner koordinerer nettverket av Veiledningssenter for pårørende av rusavhengige.

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.02.03_1.png

Ideelt Nettverk

NKS Kløverinstitusjoner er medlem av Ideelt Nettverk og direktør Mette Kalve er for tiden koordinator av nettverket.

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.05.46_2_0_0.png

Norske Kvinners Sanitetsforening

NKS Kløverinstitusjoner eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer