Du er her

Om oss

right-preface_2.jpg

N.K.S. Kløverinstitusjoner er et felles utviklingsselskap og ressurssenter for institusjoner/virksomheter som Norske Kvinners Sanitetsforening (N.K.S.) eier og driver. Selskapet ble etablert i 29. mars 2000.

Ved å etablere N.K.S. Kløverinstitusjoner har de lokale sanitetsforeningene som eier og driver helseinstitusjoner blitt en mer synlig, sterkere og mer profesjonell avtale- og samarbeidspart overfor offentlige myndigheter. Samtidig slipper den enkelte sanitetsforening og institusjonsleder å stå alene i vanskelige avgjørelser.

Helsetjenesten er stadig i endring og det stilles økte krav til leverandører av helsetjenester både fra brukerne, deres pårørende og fra myndighetene. Institusjoner drevet av sanitetskvinnene viser seg både å være opptatt av hva brukerne har behov for og de er svært omstillingsdyktige.

Som ideell organisasjon er vi opptatt av å være en god avtalepart. Vi har som mål å ligge i forkant av utviklingen og levere god kvalitet. Dette gjør vi blant annet gjennom felles utviklingsprosjekter og aktiviteter.

Fagnettverk Huntington

NKS Kløverinstitusjoner er koordinator for Fagnettverk Huntington, et oppdrag vi fikk av Helsedirektoratet i 2009.

logo-fagnettverk-542.jpg

Nettverk Veiledningssenter for pårørende

NKS Kløverinstitusjoner koordinerer nettverket av Veiledningssenter for pårørende av rusavhengige.

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.02.03_1.png

Ideelt Nettverk

NKS Kløverinstitusjoner er medlem av Ideelt Nettverk og direktør Mette Kalve er for tiden koordinator av nettverket.

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.05.46_2_0_0.png

Norske Kvinners Sanitetsforening

NKS Kløverinstitusjoner eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement. 

skjermbilde_2014-03-21_kl._11.18.20_1.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer